Grönkålschips – som snacks eller topping till sallad/soppa

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Grönkålschips är krispiga och tunna, lite som halm tyckte min man, haha. Supergoda att dippa i en god sås, äta som chips eller ha som tillbehör till maten. Enkla att göra dessutom!

Grönkålschips

Ingredienser:

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skär av ”pinnen” på grönkålsbladen. Skär bladen i chipsbitar, krama runt med lite kolosolja så oljan hamnar på alla blad, salta.
  3. Ställ in i ugnen 5-8 minuter. De ska ha torkat till, men inte blivit brända.
  4. Testa dig fram med din ugn, de är unika som du och jag.

Grönkålschips

Supergott på en sallad, som topping på en soppa eller grönsaksrätt. Vill du testa andra chips skulle jag rekommendera zucchinichips som är riktigt krispigt och gott.

3.7/5 (3 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.