Sallad med varmrökt lax och dillmajonnäs

Sallad med varmrökt lax och dillmajonnäs – fräscht!

Jag får ibland uppfattningen om att många som äter lågkolhydratkost inte tror att man kan äta sallad. Att det skulle vara för lite fett, för mycket kolhydrater. Det tycker jag inte alls stämmer. Allt handlar ju om vad som ingår i salladen!

Sallad med varmrökt lax och dillmajonnäs

Till dessa sallader (som vi åt som förrätter) hade jag per skål:

  • 1 näve ruccola
  • Cirka 80 gram varmrökt lax
  • Några körsbärstomater
  • 1/2 mjukkkokt ägg
  • 1/2 avokado
  • Färsk chili, basilika och rödlök efter smak.
  • 1 dl 10- sekunders majonäs + 1 dryg matsked dill + några citronstänk

Gör så här

  1. Lägg allt i en skål/fat.
  2. landa samman ingredienserna till dillmajonnäsen.
  3. Klart!

Tips!

Om du gillade det här receptet borde du kolla in mitt recept på kycklingsallad med örtmajonnäs

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök