Jag får ibland uppfattningen om att många som äter lågkolhydratkost inte tror att man kan äta sallad. Att det skulle vara för lite fett, för mycket kolhydrater. Det tycker jag inte alls stämmer. Allt handlar ju om vad som ingår i salladen!
Sallad med varmrökt lax och dillmajonnäs
Till dessa sallader (som vi åt som förrätter) hade jag per skål:
- 1 näve ruccola
- Cirka 80 gram varmrökt lax
- Några körsbärstomater
- 1/2 mjukkkokt ägg
- 1/2 avokado
- Färsk chili, basilika och rödlök efter smak.
- 1 dl 10- sekunders majonäs + 1 dryg matsked dill + några citronstänk
Gör så här
- Lägg allt i en skål/fat.
- landa samman ingredienserna till dillmajonnäsen.
- Klart!
Tips!
Om du gillade det här receptet borde du kolla in mitt recept på kycklingsallad med örtmajonnäs
0/5
(0 Reviews)