Pulled beef med blomkålsris – supersmarrigt!

En otroligt seg entrecote slutade sina dagar som en pulled beef. För inte kan man slänga en hel köttbit, oavsett hur segt det är. Återskapa är min melodi!

 

Pulled beef med blomkålsris

 

Jag använde mitt vanliga recept för pulled beef, men halverade såsen och köttbiten behövde inte alls lika lång tid i grytan.

 

Blomkålsris till 2 pers:

  • 1/2 blomkålshuvud

Gör så här

  1. Riv blomkålen på det grövsta på rivjärnet.
  2. Salta och stek i rikligt med smör några minuter tills blomkålen är mjuk.

 

Tips!

Gillade du det här receptet borde du även kolla in min pulled pork taco

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.