Det är så enkelt och gott med omelettwrap. Passar lunch/middag och till och med frukost, kall tycker jag i så fall med massa smarrigt pålägg. Jag har också haft med omelettwrapen till stranden och picknick.
Omelettwrap med fetaostkräm, avokado och kalkonbacon
Ingredienser till ca 3 pers:
- 2 satser av mitt grundrecept omelettwrap (jag gör en “form av bakplåtspapper som är ca 8 cm kortare på bredden än plåtens bredd när jag gör dubbel sats. Om du är osäker, häll smeten på plåten och vik sedan till kanterna så du får en rektangel)
- 1 sats fetaostkräm
- 1 pkt kalkonbacon (eller 2 om du gillar bacon)
- 2 avokado
- 1 röd lök
- Eventuellt ruccola/bladspenat om du vill ha något grönt i, vilket jag inte hade hemma idag.
- Smör att steka i
Gör så här
- Följ receptet för wrapen och fetaostkrämen.
- Skär baconet och löken i mindre bitar och stek i smör.
- Skär avokadon i båtformade bitar.
- När wrapen svalnat brer du på fetaostkrämen, fördelar löken, baconet avokadon (och något grön om du vill).
- Dela i tre bitar eller fem centimeter tjocka bitar och servera på en salladsbädd.
- Klart!Om du ska äta wrapen senare som på en picknick eller liknande skulle jag ha det gröna vid sidan om, eftersom den kan tappa spänsten och bli lite trist.
Tips!
Gillade du det här receptet? Kolla in min omelettwrap med broccolihummus
0/5
(0 Reviews)