Jul ”skinka” /Kalkonskinka – gott med lite variation!

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Här är min variant på julskinka. Kalkonskinka, så saftigt och gott. Så här griljerar jag min! 

Kalkonskinka

Ingredienser per kilo skinka:

  • 1 liten äggula
  • 1 msk pofiber
  • 1 tsk dijon
  • 1 tsk skånsk stark och grovkornig senap
  • 1 krm Colmans senapspulver (kan uteslutas)

Gör så här

  1. Blanda samman ingredienserna, bred ut på skinkan.
  2. Sätt på grill och passa skinkan cirka fem minuter.
  3. Jag har ett program som stiger från 250-300 grader, jag tog ut min vid 285.

Tips!

Vill du ha fler LCHF-recept till julen? Kolla in min receptsamling på LCHF-Jul

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @lesscarbs. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.