Mejerifri smoothie med kokos och hallon

Mejerifri smoothie med kokos och hallon

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Vår fyraåringa son Sixten och hans kompisar + syster Betty (1,5) älskar denna mejerifria smoothie som jag brukar ta med till parken efter förskolan. Enkelt och gott, håller sig dessutom fräsch länge utan kyl eftersom den är mejerifri.

2 stora eller 4 mindre glas mejerifri smoothie:

Gör så här:

Stavmixa samtliga ingredienser. Häll upp och njut!

3.6/5 (27 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

12 kommentarer

Låter gott, men hur tänker du då när det gäller att man ”rekommenderas” att koka upp djupfrysta hallon först? Så står det på paketet.

Kanske ska man koka upp hallonen och sedan låta svalna. Djupfrysta hallon kommer ju vanligtvis från utlandet och där lär det vara så att frystekniken inte håller rent vatten/ånga, som sprutas på hallonen för snabb infrysning.

Ser underbart gott ut! Vart har du köpt flaskan? Verkar supersmidig ha med sig, är den det?

Dessa flaskor är kanon! De är spillfria i glas (sugröret i hårdplast) och kommer från Lagerhaus. 6 för 99 kr så bra pris också. 🙂

Tack för ditt svar, mailade in till dem o de kommer in i butiken igen om 3-4 veckor så jag ska nappa åt mig dem.. perfekt till sommaren ju .. nä nu ska jag baka ditt bröd recept..

Väldigt gott och mättande. jag halverade receptet då jag hade en öppnad kokosgrädde från garant i kylen. passade perfekt.. blev mätt på halva av den satsen men drack ändå upp det..

Testade denna nu men jag hoppade över vatten, gillar när den är krämigare 🙂 Jättegod blev den!

Jag gjorde samma som ”Saraemma” här ovan och skippade vattnet. Jag skippade även vaniljpulver och tog en mix av frysta blåbär/hallon. Supergott! Rekommenderas varmt!

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök