Välj rätt omega 3

Snabb fråga och svar om D-vitamin

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore

Här kommer en väldigt vanlig fråga angående D-vitamin. Jag har ju ett fullmaxat inlägg sedan innan om D-vitamin (med doser, förslag på sort och varför) men en vanlig följdfråga är vad man kan ta om man INTE vill ta de droppar jag rekommenderar. Det reder jag ut nu. 

Först och främst, här kommer inlägget som jag pratar om. Har du inte läst det rekommenderar jag dig starkt att göra det.

https://lesscarbs.se/tips-och-rad/d-vitamin-darfor-ska-du-ata-det/

 

Hej fina Fanny. Jag undrar vilken D-vitamin du rekommenderar om jag inte vill ta de där braiga dropparna? Jag klarar inte av att svälja droppar.

 

Det här ska inte vara något problem att svara på. Det finns flera olika alternativ. Jag har valt ut tre stycken som jag tycker håller måttet. Alla kommer från Bodystore, och de har fri frakt och snabba leveranser. Vilken av dessa funkar bra, det handlar mest om en prisfråga och om man är extra extra petig eller inte. 🙂

Hoppas detta hjälper er alla dropp-vägrare. Ni är ett gäng. Jag tycker ni annars kan testa att droppa olivolje-dropparna på en tomat med lite havssalt på, men det är bara ett förslag. 😉

Snabb fråga och svar om D-vitamin

 

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

4 kommentarer

Hej jag har D-vitamin som jag har köpt på hälsokost kan jag använda dem

Om man har D-vitamin kapslarna från Vita Prana som du har länkat till som är på 4000IE tar man en kapsel per dag ändå? eller blir det för låg dos? Såg att du rekommenderade 5000IE?

Det är inte superviktigt skulle jag säga, har du dessa så fortsätter du med dem. 2 st kanske blir lite väl mycket. 🙂

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök