Giftfria och hållbara leksaker – mina bästa tips

Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Darling Eco

Giftfria och hållbara leksaker från min kompis Agnes på Darling Eco! Jag älskar att lyfta små entreprenörer som jag själv, och Agnes är en av de mest kunniga jag känner när det kommer till att leva giftfritt. Hon har grymt många fantastiska produkter i sin shop, och jag önskar att fler kände till den och faktiskt stöttar henne! Hon gör ett så viktigt jobb, och när det kommer till hållbarhet är det svårt, om inte omöjligt att alltid bara köpa billig och jaga röda prislappar. Jag hoppas att du hittar något fint hos Agnes som du kan ge bort i julklapp eller present. Det finns något för alla.

Giftfria och hållbara leksaker
Hur fina saker?

Senger Naturwelts handgjorda leksaker


Senger Naturwelts handgjorda leksaker är gjorda i genomgående naturmaterial, tillverkad i 100% ekologisk bomull och stoppad med ekologisk ull. 100% giftfri! De har broderade ögon, nos och mun och är barnsäkra. De är så gosiga och känns samtidigt lyxiga. Jag har gett bort några till vänner, och det känns som en väldigt uppskattad present. En älskad kompis av både stora och små barn.

I några av djuren finns en löstagbar bomullspåse fylld med ekologiskt odlade körsbärskärnor/dinkel som går att värma eller kyla om man vill. Dessa kärnor fungerar som ett naturligt alternativ till plastkulor som inte sällan används för att ge lite tyngd i mjukdjuren.

Ålder: Från 0 år. Säker för alla åldrar.

Material: Tillverkad av 100% ekologisk handplockad bomull. Stoppad med ren ekologisk ull. Handsydd i Tyskland. CE-märkt. Broderade detaljer så som ögon och nos.

Giftfri kanin
I kaninen, hunden och gåsen finns en värme/kyla-påse med naturmaterial. Finns även djur utan värmekudde.
Giftfria hållbara leksaker
Så mysiga <3
Giftfria och hållbara leksaker
Kramgo och härlig.

Fler tips på giftfria och hållbara leksaker från Darling Eco

Giftfria träleksaker

Hoppas att du gillar mina tips på giftfria och hållbara leksaker. Om några dagar tänkte jag tipsa om de hållbara ullprodukterna också, och orkar du inte vänta, kan du kolla in all ull här, helt underbara saker, har köpt nästan allt till min systerdotter.

Behöver du argument för att köpa giftfritt, köp vår bok Giftfri – Ett rent liv utan tillsatser. Varje ex är signerad och de skickas direkt från mig.

GIFTFRI – ett rent liv utan tillsatser

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök