event-LIDL

Event LIDL – En underbart vanlig jul

EVENT LIDL – Här kommer en bildbomb från förra veckan. Det var min kompis Diana (känd som Diadonna) som tillsammans med Frallan och Flora hade tagit fram sitt eget julbord, ett klassiskt, ett veganskt och ett med influenser från hela världen. Detta var utan tvekan det bästa event jag varit på. Så trevligt, generöst och bra stämning. Självklart var tjejerna vid mitt bord kanske 80 % av upplevelsen. GRL PWR på hög nivå. 

Event LIDL

Jag älskar ju LIDL (har handlat där sedan de kom till Sverige och älskar deras ekologiska utbud) men visste ändå inte riktigt vad jag hade att förvänta mig. Det var bra rakt igenom och långt över mina förväntningar. Allt från lokal, mat, gäster, stämning. Stort tack Diana för att du bjöd mig. Tillsammans med mig vid bordet satt förutom DiadonnaHealthy BellyGrönt varje dagKitchen of AnnaHappy health blogLa LindaCookies and Sweets, Ala Abasi och Eat n Live. Vilket gäng och vilken energi!

 

Vid Dianas bord bjöds vi på följande:

  • Ugnsbakad rotselleri med brynt rosmarinsmör
  • Brysselkål gratinerad i saffran- och vinsås
  • Julpajer med västerbottensost och färska fikon
  • Köttbullar med smak av kanel serverad med syrad rödkål
  • Pepparkakscrostini med ädelostkräm och glöggkokta aprikoser

 

Jag smakade tyvärr inte allt på grund av du vet vad, men alltså wow! Så fint och gott allt var. Jag fick en hel stekpanna köttbullar som jag åt som snacks, hehe. När vi ändå är inne på jultema vill jag tipsa om min julsamling med alla mina goda LCHF-julrecept, där finns något för alla smaker!

Platsen för eventet var Studio Watz i Värtahamnen. Utan att överdriva den finaste lokalen för fest eller event! Jag blev sugen att gifta mig igen och ha festen där! Eller bara en fest kanske… Lite lättre kanske ?

Håll till godo med bilderna från kvällen ?

Event LIDL
Riktigt flådig entré och det doftade så gott från veden som brann.

 

Event LIDL
Så fint!!

 

Event LIDL
Frallan, Flora och Diana.

 

Event LIDL
På varje stol låg ett diadem med jultema.

 

Event LIDL
Mysigt och fint, perfekt mys-jul-stämning.

 

Event LIDL
Såklart skulle allt fotas. Vi trodde först att Viktor Frisk hade tagit jobb som fotograf. Men det var hans dubbegångare bara.

 

Event LIDL
Jag och Linda, hon är så kul att ha kul med. Älsk på dig.

 

Event LIDL
När vi skulle gå hem hade jag helt plötsligt tre diadem på mig, vilket jag hade hela resan hem. Fick så många positiva kommentarer på tunnelbanan. Haha!

 

Event LIDL
Den ugnsbakade rotsellerin vad magisk. Jag har köpt en jag med och ska göra ett liknande recept inom kort.

Det vore så roligt om jag anordnade ett liknande event med er, mina fina följare. Jag skulle gärna träffa er och brassa lite skönt käk!

 

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök