Hon har gjort det igen min fina bästa Lotten. Smör och örtfisk med kokos, som jag ser som mejerifri, eftersom smör funkar bra för mig (och barnen) riktigt enkel och god, middag eller matlåda på under 20 minuter.
En klar fiskfavorit för hela familjen!
Till 4 personer
- 2 tinade fiskblock a 400 gram (välj MSC-märkt)
- ca 2 tsk herbamare
- 2 dl valfria örter
- Några rejäla smörklickar
- Ca 2-3 dl kokosmjölk/kokosgrädde
Gör så här:
- Sätt ugnen på 150 grader.
- Lägg fisken i en form, strö över herbamare.
- Strö på örterna och lägg på smörklickarna.
- Höll över kokosmjölken/kokosgrädden.
- Ställ in i ugnen tills fisken uppnår 52-56 grader, det är en smaksak hur man vill ha stekgraden, jag gillar 52-53.
Servera med valfri grönsak, på bilden ångkokt broccoli som Betty älskar! Perfekt rätt en vardag eller som matlåda.
Hoppas att du gillar, det gör vi!
3.8/5
(39 Reviews)
4 kommentarer
Är det verkligen 2 dl örter? Det verkar vara mycket i mina novis-ögon 🙂
Tack för ett väldigt enkelt och gott recept!
Det ska vara mycket, men du kan givetvis ta mindre om du vill! Tack själv. Kram! <3
Supergott! Hade bara färsk basilika och örtsalt hemma och det blev superbra.
Gubben sa: åh vad gott! Det är något med kokosmjölk jag inte gillar (som en kommentar från tidigare diskussion)
Jag: jag tror nog att det är något annat du inte gillar.. fniss. Haha! Har fortfarande inte avslöjat ingredienserna ?
Haha så underbart!!