Anlita mig som kostrådgivare (lchf, paleo)

Lesscarbs kostrådgivning - lchf och paleo

 

”Om du tror att du behöver kostrådgivning, då gör du det.” Det brukar jag säga till mina kunder som undrar om det här är något för dem. För jag litar på deras magkänsla. Här kan du läsa om mina tjänster inom kostrådgivning, och hur jag kan hjälpa också dig att komma i form.

Jag är licensierad kostrådgivare inom LCHF och Paleo, utbildad hos Paleo Institute (fd. MF Gruppen). Grunden i min hälsofilosofi ligger i ren och naturlig mat. Jag förespråkar en kost fri från socker och gluten. Ger du kroppen det den vill ha, i form av rätt bränsle, så kommer den att svara positivt och du kommer att få mer energi.

  • Kostråd baserade på ren och naturlig mat
  • Utan socker, spannmål eller gluten
  • Långsiktiga resultat, utan hunger eller sug

Kostrådgivning

Mina 4 tjänster inom kostrådgivning

1. Kostschema

Kommer inom kort!

2. Personlig kostrådgivning via telefon

Med rätt kost kan du verkligen ta kontrollen över ditt liv. När du anlitar mig som personlig kostrådgivare får du handledning anpassad för just dina behov och förutsättningar. Efter våra möten kommer du att vara utrustad med praktiska tips för en optimerad kosthållning och värdefulla råd för att leva sundare.

3. Matanalys

En matanalys är ett utmärkt sätt att kontrollera din kost. Kanske har du tidigare haft svårt att nå dina mål och behöver pepp på vägen? Eller är du osäker på om du äter rätt och vill ha förslag på nyttigare och mer hälsosamma alternativ? Med en matanalys får du svart på vitt precis vad du ska äta mer eller mindre av.

4. Mejlrådgivning

Har du frågor och funderingar kring din kost och behöver få riktiga svar – istället för att googla och leta runt på olika forum? Då är rådgivning via mejl det du behöver. Ingår 2 omgångar med mejl, där du skriver alla dina frågor och får svar inom 48 timmar.

  • Pris: 1 500 kr
  • Kontakta mig via formuläret nedan

5. Inspirationskväll

Samla kompisarna, familjen, mammagruppen, några kollegor eller släkten för en kväll i lågkolhydratskostens tecken. Jag talar först utifrån önskat tema, som exempelvis viktminskning, om hur du kan äta dig från inflammation, tillsatsfri barnmat eller hur man får en piggare vardag. Vill ni så kan vi avsluta träffen med att laga och äta en måltid tillsammans.

Vi ses i 3 timmar, högst 6 personer, hemma hos någon i gruppen, i en föreningslokal eller annat smart lösning. Gruppen arrangerar lokalen och står för eventuella matkostnader om kvällen avslutas med matlagning.

  • Pris: 5 000 kr
  • Kontakta mig via formuläret nedan

Kontakta mig om kostrådgivning

Hör av dig så hittar vi en lösning anpassad just för dina behov och förutsättningar. Intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande. Använd kontaktformuläret nedan.

 

[contact-form-7 id=”4409″ title=”kostradgivning-intresseanmälan”]


 

Vad mina tidigare kunder tycker:

”Fanny är en toppentjej som verkligen har pushat och hjälpt mig genom detta. Utan henne hade jag aldrig klarat det!”
Elin, 6 timmar personlig rådgivning
Elin fick personlig kostrådgivning

”Fanny hittar alltid på lösningar och recept så att man enkelt kan laga sina vanliga maträtter som tacos, pizza, gratänger, pannkakor, pajer – ja ALLT du kan tänka dig!”
Frida, 8 timmar personlig rådgivning
Frida fick personlig kostrådgivning

Sök