Elins personliga kostrådgivning

Här har Elin skrivit om hur hon kom i form med hjälp av personlig kostrådgivning.


Elins personliga kostrådgivning

Jag har en kronisk tarmsjukdom som heter Ulcerös Kolit. När jag fick beskedet att jag skulle behöva äta mediciner varje dag för resten av mitt liv blev min vardag såklart annorlunda. Efter att ha läst på internet om flera människor som blivit bättre genom att ändra sin kost – och vissa till och med helt friska – bestämde jag mig för att göra detsamma. Men jag behövde någon som kunde hjälpa mig att göra detta. Därför kontaktade jag Fanny.

Minska inflammationer med lchf-kost

Jag har träffat Fanny intensivt under 6 tillfällen, och hon har hjälpt mig med att lägga om kosten till en extra antiinflammatorisk lchf-kost. Under våra möten har jag fått en massa bra tips och råd, och jag har hämtat mycket inspiration till min matlagning från hennes fantastiska hemsida (lesscarbs.se).

Fanny är en toppentjej som verkligen har pushat och hjälpt mig genom detta. Utan henne hade jag aldrig klarat det!

Hittills har kostrådgivningen resulterat i att jag slipper äta höga doser kortison, och att jag klarar mig på min underhållsmedicin. Mitt mål är att kunna trappa ner och kanske till och med bli helt kvitt ifrån medicin. Dessutom känns magen mycket bättre, jag är mindre uppblåst och toabesöken är färre.

/Elin


Vill du också må bättre?

Elin fick personlig kostrådgivning vid 6 tillfällen. Du kan också komma i form och må bättre. Jag erbjuder personlig kostrådgivning på distans (telefon och videomöten), konsultation via mejl, och mer.

Sök