Fridas personliga kostrådgivning

Här har Frida skrivit om hur hon kom i form med hjälp av personlig kostrådgivning.


Fridas personliga kostrådgivning

Efter viktuppgång från graviditet och ett stort frosseri av sötsaker och kolhydrater under 9 månader så började jag med lchf. För mig var det viktigt att få äta ren och naturlig mat lagad från grunden och absolut inga lightprodukter. Därför föll valet på lchf.

För många är nog lchf förknippat med kött och bea, eller ägg och bacon. Och många tänker säkert ”man äter ju massa fett bara, det kan inte vara bra”. Visst fanns sådana tankar hos mig också. Att inte äta så mycket kolhydrater kändes inte som något problem för mig, jag har kört med GI tidigare – men hur skulle jag klara allt det där feta?!

För mig är Fanny en helt underbar person som verkligen bevisat att lchf inte bara är en massa fett utan ren och naturligt lagad god mat!

Fick massa bra och enkla tips

Jag kände att jag behövde hjälp och stöttning med ett bra upplägg och hittade Fanny genom hennes vackra bilder på god mat på Instagram.

För att se till att jag åt rätt i början skrev jag kostdagbok som följdes upp ihop med Fanny och mindre justeringar gjordes vid behov. Det svåraste för mig var att få i mig tillräcklig med fett men Fanny kom med bra knep som var enkla att applicera. Saker som jag själv aldrig tänkt på.

Fanny hittar alltid på lösningar och recept så att man enkelt kan laga sina ”vanliga” maträtter som tacos, pizza, gratänger, pannkakor, pajer – ja ALLT du kan tänka dig!

Man behöver kontinuerlig stöttning i början för att komma in i det så för mig var ett upplägg på 8 träffar perfekt. Det dyker upp funderingar och man behöver inspiration och någon som motiverar en att kämpa på. Allt som är nytt är ju lite klurigt i början men Fanny är en otrolig inspirationskälla och så glad och positivt, vilket hjälpt mig jättemycket i det nya sättet att tänka och äta.

Hej då till sötsuget!

Det största vinsten för mig sedan jag börjat med lchf är inget mer småätande och sötsug. Hej då till mellanmål och sötsaker! Jag är inte hungrig mellan måltiderna utan klarar mig utmärkt på frukost, lunch och middag.

Jag tackar utan problem nej till saker som bjuds på (som fika, godis) eftersom jag är mätt och nöjd ändå, vilket jag hade svårt att göra tidigare. Det känner jag mig väldigt stolt över. Använder mig inte av våg men ser på kläderna att jag gått ner i vikt!

Jag kan verkligen rekommendera Fanny som kostrådgivare!

/Frida


Vill du också må bättre?

Frida bokade personlig kostrådgivning med 8 tillfällen. Du kan också komma i form och må bättre. Jag erbjuder personlig kostrådgivning på distans (telefon och videomöten), konsultation via mejl, och mer.

Sök