Barnmat lesscarbs

Jag har en tanke att börja återskapa minnen från min barndom. Recept som jag älskade när jag var liten. Som jag aldrig kommer att glömma. Potatisbullar är en sån sak. Mamma gjorde alltid det när vi hade överblivet potatismos och det var så gott! Egentligen ingen smaksensation, men kanske var det att se att mos blev biffar som fashinerade mig så mycket. Här kommer min Lesscarbs-version, och jag har såklart ersatt potatisen… Med vitkål! 

Läs vidare >
pulled pork taco

Igår fyllde mina syskon år och min syster Alice beställde pulled pork taco. Något jag aldrig lagat. Men det brukar lösa sig. Först trodde jag att hon ville att själva köttet skulle smaka tacos, men sedan tänkte jag att det kanske bara var serveringen hon menade skulle vara i tacostil? Hur som helst gjorde jag en magisk pulled pork som smakar tacos! Perfekt till fredagstacosen med andra ord. De flesta barn gillar dessutom tacosmaken, precis som mina. 

Läs vidare >
omelettwrap_rokt_lax_spenat_majo

Min älskade farfar bad mig sätta ihop ett antal rätter som passar honom. Han äter ju lågkolhydratkost sedan rätt lång tid tillbaka nu och han stormtrivs. Men han säger att det mest blir mos av olika slag, så det är dags att förnya sig lite. Så då delar jag med mig av den listan till dig också. Hela farfars solskenshistoria finns länkad i inlägget också! 

Läs vidare >