Lesscarbs matkasse: lchf, glutenfri och paleo

Lesscarbs matkasse

Nu kan du beställa min matkasse hos Gastrofy, och bekvämt få hem matvaror och mina supergoda, mejerifria recept.

Erbjudande: Få 200 kr rabatt med koden ”LESSCARBS”

Matkassen är glutenfri, passar lchf och paleo

För mig är mat en förlängning av mig själv, min familj och allt annat jag älskar. Sedan många år äter jag och min familj lågkolhydratkost. Vi alla fyra har på olika sätt blivit friskare och starkare tack vare god, mättande och naturlig mat. Kosten kan verkligen göra underverk för din hälsa, det är vi alla fyra bevis på.

Eftersom det finns överkänslighet i familjen är samtliga recept fria från gluten och mjölkprotein, vilket gör att den passar både dig som äter lchf och paleo.

Läs mer om hur det var när jag beställde matkassen själv »

Barn älskar matkassen

Alla mina recept i matkassen är kontrollerade, kvalitetssäkrade och godkända av mina barn, Sixten 4 år och Betty 1,5. De tycker bäst om smakrik och spännande mat. De är gärna aktiva i matlagningen och på så vis tycks maten smaka ännu bätte!

Om Gastrofy

Gastrofy är en supersmart matkasse-tjänst, där du själv bestämmer precis vilka recept du får hem, och antalet portioner. (Annars brukar det vara låst till bestämda paket.) Du kan välja ekologiskt och närproducerat, och även välja att lägga till varor som exempelvis hushållspapper eller tvättmedel. Du kan också ta bort varor, om ett recept innehåller något som du redan har hemma.

Just nu levereras kassen till: Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Kalmar, Helsingborg, Borås, Mälardalen och Norrköping.

Se min matkasse hos Gastrofy »