Events och kurser

Här kan du se aktuella events och kurser som jag anordnar. Klicka in på respektive event för att läsa mer och anmäla dig. Kontakta mig om du har frågor eller vill prata om skräddarsydda events, för exempelvis slutna sällskap eller företag.

Aktuella events och kurser:

LCHF för nybörjare

Nybörjare har vi alla varit någon gång. Du som vill komma igång med LCHF vill säkert slippa en lång övergångsperiod, onödig yrsel, ”jag trodde att jag gjorde rätt” och uteblivna resultat? Med den är inspirationskvällen för LCHF-nybörjare får du en tydlig plan, en inköpslista, recept och alla de tips en nybörjare behöver. Kvällen fokuserar på grunderna, men passar även dig som vill ha en nystart eller bara lite extra inspiration.

Kurstillfällen: 15, 26 och 29 januari


Paleo för nybörjare

Har du testat LCHF men är sugen på att övergå till Paleo? Eller äter du idag ”vanligt” och vill börja äta Paleo? Då är detta kvällen för dig. Jag lär dig grunderna i den paleolitiska kosthållningen, vad du ska tänka på, knep, tips och råd. Tillsammans lagar vi en god måltid i stenålderskostens tecken!

Kurstillfällen: 18 och 21 januari


 

Tidigare events och kurser

Baka julgott med Lesscarbs (4 träffar i december 2016) Kan man verkligen äta gott under jul och nyår trots att man följer LCHF eller någon annan lågkolhydratkost? SJÄLVKLART! Välkommen till en mysig, peppande och lärorik kväll med mig och några likasinnade. Du får mina bästa tips och råd inför julen, och tillsammans gör vi supergott julfika. Eller föreslå detta för din chef så kan jag hålla detta event för ditt företag. Se mer om Baka julgott med Lesscarbs

 

Psst! Prenumerera på mitt nyhetsbrev så får du direkt veta när jag anordnar nya events och kurser. Så klart får du en mängd inspirerande läsning på köpet!


Widget not in any sidebars
Sök