TÄVLING! Vinn kostrådgivning med mig – i samarbete med Competencer

[fluid][html css_md=”padding:5px 25px;” css_sm=”padding:0px;” css_xs=”padding:0px;” css=”padding:5px 50px;”]Competencer tävling

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har velat lösa problemet att jag inte kan befinna mig i hela Sverige samtidigt och erbjuda kostrådgivning. För behovet är lika stort vare sig man bor i Pajala, Bromölla eller Torshälla. Nu är problemet löst, och tack vare Competencer kan jag nu erbjuda kostrådgivning online!

Tävlingen är avslutad. Vinnaren presenteras på lesscarbs.se inom kort.

Boka kostrådgivning med mig hos Competencer.

Därför lottar jag nu ut en hälsoanalys, matanalys och en digital konsultation via Competencer till ett värde av 1 300 kr. Läs vidare och delta i tävlingen.

Du tävlar om att vinna detta:

  • Hälsodeklaration
  • Matanalys
  • 30 minuters rådgivning online
  • Totalt värde 1 300 kr

Du genomför en övergripande hälsoanlys via nätformulär, och mejlar mig en veckas matdagbok med allt du äter och dricker, dag för dag. Via träffas online via Competencer och jag presenterar mina förslag på hur du kan förbättra din kosthållning, och du får tillfälle att få svar på alla dina frågor.

Så här gör du för att delta i tävlingen:

  • Motivera i kommentarsfältet här nedan varför just du ska vinna
  • Tävlingen avslutas måndag den 14/9 klockan 9.00
  • Jag utser vinnare och tillkännager det här på lesscarbs.se senast den 16/9

LYCKA TILL!
/Fanny


Competencer är ett säkert och bekvämt sätt att träffas online med din kostrådgivare. Det enda du behöver är en dator med internetuppkoppling. Vi kan träffas på din lunch, hemma i soffan eller i segelbåten – visst är det toppen? Du skapar enkelt och gratis ett konto på Competencers webbtjänst. Där hittar du sedan allt från psykologer och säljcoacher, till barnmorskor och inspirationscoacher. Och så klart kan du där boka videomöten med mig.


Skriv din motivering som kommentar här nedan:

[/html][/fluid]

Sök