Podcast – fannyochila

lesscarbs podcast

Jag har tillsammans med Ila Lassfolk (fd Norman, som driver Morotsliv ) skapat en podcast om hållbarhet och holistisk hälsa. Vi finns där poddar finns, och hoppas att du vill lyssna, prenumerera och lämna dina kommentarer om podden. Vi vill ständigt bli bättre och vi har än så länge byggt flera avsnitt på frågor från dig som lyssnar. De mest lyssnade avsnitten handlar om giftfri hårvård (002) samt giftfri hudvård (006). Har du några önskemål får du gärna skriva till oss på Instagram.

Vi finns där poddar finns, några exempel är iTunes, Acast, Spotify men det finns givetvis fler alternativ. Skulle du mot förmodan inte hitta podden i din favoritspelare, säg till så ordnar vi det! Här nedan kan du lyssna på alla hitintills publicerade avsnitt.

Här lyssnar du på samtliga avsnitt av podden! 

Följ oss!

Följ oss gärna på Instagram, där vi delar med oss av daglig inspiration, giftfria tips, hållbarhet och hälsa. Besök även vår sajt, fannyochila.com, där vi bland annat lägger upp våra kommande kurser, delar tips från poddavsnitten och mycket annat är på gång, så missa inte att titta in där.

lesscarbs podcast

lesscarbs podcast

lesscarbs-podcast

Sök