Kostrådgivare online – boka möte med mig

Kostrådgivning online

Nu är det superenkelt att boka personlig kostrådgivning online med mig – hos Competencer. Det är en jättesmart webbtjänst för kostrådgivning på distans. 

Boka videmöte med mig hos Competencer »
Gratis att skapa konto – lätt att använda

 

Reser du mycket i jobbet? Eller har du bara inte tid att ta dig till ett kontor någonstans? Då är onlinecoachning för dig! Boka ett videomöte med mig – det enda du behöver är en bra internetanslutning och en dator med kamera!

Så här smidigt funkar Competencer

Hos Competencer finns allt du behöver. Det är enkelt att hitta en tid som passar dig, och du kan till exempel messa med mig och spara dina mötesanteckningar. Jag tycker verkligen att det är en bra tjänst för möten på distans.

1. Gör din bokning online

Boka en tid som passar dig och skicka en bokningsförfrågan. Du betalar först 24 timmar innan bekräftat möte.

2. Vi ses med videomöten

Mötet sker live via video och ljud i din webbläsare, så du behöver inte installera något extraprogram.

3. Du kan följa din personliga utveckling

Varje möte med anteckningar och att göra-listor sparas hos Competencer, så det är superenkelt för dig att följa din personliga utveckling.

Videomöten

När det är dags att ses loggar du bara in på ditt konto hos Competencer och startar ett videomöte. Vi ses i ett digitalt mötesrum, så här ser det ut:

Videomöten är ett jättesmidigt sätt att träffas. Förutom samtal finns möjlighet till chat, anteckningar och att göra-lista. Så har du allt på samma plats, och stenkoll på rätt saker.

Prova nu, jag tror att du kommer att tycka om hur smidigt det är att ses via Competencer.

/Fanny

Licensierad kostrådgivare

 


Gratis att skapa konto – lätt att använda

 


 

Beröm från mina tidigare kunder:

”Fanny är en toppentjej som verkligen har pushat och hjälpt mig genom detta. Utan henne hade jag aldrig klarat det!” Elin, 6 timmar personlig rådgivning (läs mer)
Elin fick personlig kostrådgivning

”Fanny hittar alltid på lösningar och recept så att man enkelt kan laga sina vanliga maträtter som tacos, pizza, gratänger, pannkakor, pajer – ja ALLT du kan tänka dig!” Frida, 8 timmar personlig rådgivning (läs mer)
Frida fick personlig kostrådgivning