fbpx
Lesscarbs Lesscarbs

Erbjudanden och rabatter

Här har jag samlat förmånliga erbjudanden för alla mina läsare. Listan uppdateras löpande med nya erbjudanden. Jag samarbetar med utvalda företag som jag gillar och själv handlar av. Varför? Läs längst ner.

Mat och hälsoprodukter – rabatter hos Bodystore.com

Glöm inte att spana in min egen mini-shop hos Bodystore där jag samlat mina favoriter! Du hittar den här

bodystore-lesscarbs

Vecka 14

10% rabatt på ALLT*

Kod: LESSCARBS

Giltighetstid: 30/3-5/4.

Gäller ej Concept 2, veckans kampanjer & Presentkort

Saker jag älskar på Bodystore extra mycket är: Min ansiktsborste (perfekt present), kakaosmör, kokosmjöl med riktigt få carbs, tvättmedel för sportkläder och barnens sura utomhuskläder, Bivax (för att göra egna bivaxdukar), kokosolja från Vitaprana och olivolja från Urtekram.

Här hittar du samtliga kampanjer på Bodystore för denna vecka.

Allt för köket – rabatter hos Kökets Favoriter

APRIL

Erbjudande: 10 % rabatt
Kod: LESSAPR
Giltig: 1-30/4

Med reservation för ev. slutförsäljning.

Några populära inlägg med produkter från Kökets favoriter
Pallares sax
Stor skärbräda i trä

Mina giftfria stekpannor

Jag får mängder av frågor kring giftfria stekpannor, och vilka jag använder. Du läser om dem i detta inlägg:

Läsarfråga: Vilken stekpanna rekommenderar du?

stekpanna lesscarbs

Ekologiska kryddor från Herbaria

Jag älskar Herbarias kryddor, och använder de dagligen.

Alla kryddorna kommer från certifierade ekologiska odlingar, och innehåller inga tillsatser – bara rena kryddor. De levereras i inspirerande och färgstarka stapelbara plåtburkar, med en extra förslutning för att skydda aromerna. Burkarna är fria från aluminium och återvinningsbara.

Se mina recept för inspiration >>

Herbaria Lesscarbs

Superfina Plurr

  • 10 % rabatt (gäller hela sortimentet)
  • Rabattkod ”lesscarbs”

Min kompis Jenny som driver Plurr tillverkar enormt fina saker med skärgårdstema. Allt är tillverkat i Sverige med hållbarhet i åtanke. Jag har nästan allt från Plurr, så fina saker och prefekt att ge bort i present. Det är stramt, grafiskt och färglatt på samma gång, precis allt jag gillar och söker när det kommer till inredning och köksgrejer.

Erbjudanden rabatter
Erbjudanden lesscarbs

När du handlar via länkarna på den här sidan får jag några procent på försäljningen utan att det påverkar ditt pris. Det är alltså ett sätt för dig att stödja mitt arbete som inte kostar dig någonting utöver det du köper till dig själv. Detta kallas affiliatemarknadsföring. Jag använder pengarna till att driva min sajt vilket innefattar kostnader för webbhotell, underhåll av sajten från webbbyrå, månadskostnad för nyhetsbrevstjänsten med mera, men också för att kunna fortsätta producera gratis innehåll till dig.

Jag vill vara transparent mot mina läsare, och jag står jag för en etisk och professionell bloggbransch. Jag följer marknadsföringslagen och vill vara tydlig mot mina läsare/följare kring vad som är sponsrat innehåll och produktplacering på lesscarbs.se och i mina andra sociala kanaler. Jag har självklart skrivit under uppropet #JagSmygerInte.

Har du frågor om detta är du varmt välkommen att hör av dig till mig.