Så här slipper du fuska under jul – mina bästa tips

Julerbjudande kostrådgivning

Hur mycket tänkte du fuska med maten i jul? Vilka favoriter och guilty pleasures kan du bara inte motstå? Lussekatter, vörtbröd eller en godbit ur Aladdin-asken? För hur mycket skada kan en liten chokladbit göra? Eller ett glas must?

Stopp! Sluta erbjuda dig själv dåliga lösningar. Låt mig hjälpa dig göra rätt val.

Jag tycker att det är bättre att du belönar dig själv med att känna dig stolt efter julhelgen. Att du lyckats göra rätt val. Att du valt din hälsa. Utan ångest. Därför har jag ett bra erbjudande för dig. Läs mer om det nedan.

30 minuter rådgivning online

Jag tror att du kan göra rätt val, med rätt råd och en strategi för hur du ska hantera situationen. Boka en videoträff med mig via Competencer, så gör vi en plan för dig.

  1. Vi hittar dina styrkort och svagheter
  2. Vi sätter ihop en jul/nyårsstrategi för dig
  3. Du får råd så att du känner dig trygg och förberedd

Utnyttja det här julerbjudandet och betala endast 499 kr för 30 minuter.

 

Julerbjudandet gäller fram till den 23 december, och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Boka en tid som passar dig och skicka en bokningsförfrågan. Du fyller i kortuppgifter men betalar först 24 timmar innan bekräftat möte.

Competencers digitala mötesrum är ett jättesmidigt sätt att träffas. Du sitter bekvämt där du är och likaså jag. Mötet sker live via video och ljud i din webbläsare, så du behöver inte installera något extraprogram. Under mötet finns möjlighet till chat, anteckningar och att göra-lista. Så har du allt på samma plats, och stenkoll på rätt saker.