NYA Erbjudanden och rabatter

Här har jag samlat förmånliga erbjudanden för alla mina läsare. Listan uppdateras löpande med nya erbjudanden. Jag samarbetar med utvalda företag som jag gillar och själv handlar av. Varför? Läs längst ner.

KÖK

Stavmixer med matberedare

Bosch stavmixer med matberedare ergomixx

Läs blogginlägget här

Stor skärbräda i trä

Skärbräda med rostfria bleck

Läs blogginlägget här

Göra bivaxdukar

Bivaxdukar, gör själv

Läs blogginlägget här

SKÖNHET

HÄLSA

Äta kollagen

Clean Collagen från Nyttoteket

Läs blogginlägget här

STÄDA/TVÄTTA

Erbjudanden lesscarbs

När du handlar via länkarna på den här sidan får jag några procent på försäljningen utan att det påverkar ditt pris. Det är alltså ett sätt för dig att stödja mitt arbete som inte kostar dig någonting utöver det du köper till dig själv. Detta kallas affiliatemarknadsföring. Jag använder pengarna till att driva min sajt vilket innefattar kostnader för webbhotell, underhåll av sajten från webbbyrå, månadskostnad för nyhetsbrevstjänsten med mera, men också för att kunna fortsätta producera gratis innehåll till dig.

Jag vill vara transparent mot mina läsare, och jag står jag för en etisk och professionell bloggbransch. Jag följer marknadsföringslagen och vill vara tydlig mot mina läsare/följare kring vad som är sponsrat innehåll och produktplacering på lesscarbs.se och i mina andra sociala kanaler. Jag har självklart skrivit under uppropet #JagSmygerInte.

Har du frågor om detta är du varmt välkommen att hör av dig till mig.