Veckomeny mjölkfri

Veckomeny mjölkfri blir min andra meny efter sommaruppehållet. Jag vill visa att mejerifri mat är god mat. Enkel mat. Snabba och goda recept för hela familjen. Dela och tipsa gärna om mina veckomenyer och min receptskatt, jag blir så glad om mina recept kommer till glädje och nytta för fler. 

Läs vidare >
veckomeny basic

Veckomeny basic kickar igång höstens veckomenyer. Du kanske är nybörjare. Du kanske vill ha enkla, snabba och goda recept för hela familjen. Dela och tipsa gärna om mina veckomenyer och min receptskatt, jag blir så glad om mina recept kommer till glädje och nytta för fler. 

Läs vidare >
veckomeny-mejerifri

Veckomeny mejerifri är här! För dig som älskar mejerifri mat är det här den perfekta menyn, om inte kanske det är på tiden att du testar! Tack för att ni delar mina inlägg, tipsar familj och vänner. Många tackar för mina menyer, och jag blir väldigt glad om ni sprider ordet vidare till familj och vänner. Hoppas att det ska smaka!

Läs vidare >
Veckomeny sommarkänsla

Veckomeny sommarkänsla består som sist av sju recept måndag-söndag. Frukosttips, snacks, fredagsmys och fika. Jag lägger även till två recept du kan byta med om det är något/några recept som du inte är så sugen på. Det är ju svårt att anpassa efter ALLAS munnar. Men jag tycker såklart att du ska ge alla recept en chans. För de är goda, i alla fall enligt mig. 🙂 Som alltid kan du ersätta eventuella mejerier med valfritt mejerifritt alternativ, vanligtvis funkar kokosmjölk/grädde eller mandelgrädde bra. Osten…Läs vidare >