Lesscarbs Lesscarbs
Trerättersmiddag: Avokado/laxtorn med tillbehör, Medelhavsinspirerad köttgryta och saffransostkaka

Trerättersmiddag: Avokado/laxtorn med tillbehör, Medelhavsinspirerad köttgryta och saffransostkaka

Letar du efter en lchf-anpassad trerättersmiddag till en fest, eller vill du bara lyxa till det på helgen? Då är den här receptsamlingen precis det du behöver. Här har jag samlat tre lite fräschare och lättare rätter – jag är inte så mycket för tunga rätter i rad. Vad sägs om laxmousse till förrätt, kycklingburgare som varmrätt och pannacotta som en god och gräddig avslutning?

Trerättersmiddag: Svamptoast, svartkålssallad med lax och citronpaj med lättvispad grädde

Trerättersmiddag: Svamptoast, svartkålssallad med lax och citronpaj med lättvispad grädde

Letar du efter en lchf-anpassad trerättersmiddag till en fest, eller vill du bara lyxa till det på helgen? Då är den här receptsamlingen precis det du behöver. Här har jag samlat tre lite fräschare och lättare rätter – jag är inte så mycket för tunga rätter i rad. Vad sägs om svamptoast till förrätt, svartkålssallad med lax som varmrätt och citronpaj med lättvispad grädde som en god och syrlig avslutning?

LÄS VIDARE
Trerättersmiddag till fars dag: Ostkorgar med sesamtorsk och chilimajonäs,  kycklingrullader med blomkålsris samt lemoncurd med goda tillbehör

Trerättersmiddag till fars dag: Ostkorgar med sesamtorsk och chilimajonäs, kycklingrullader med blomkålsris samt lemoncurd med goda tillbehör

Jag har försökt att sätta ihop en meny som både min pappa och min man skulle uppskatta att jag bjöd dem på. Det är inte svåra recept, men de tar kanske lite längre tid än vanligt eftersom det är några fler moment än vad mina trerätters brukar innehålla. Men det är pappa vi pratar om. Det är han nog värd. Vad sägs om ostkorgar med sesamtorsk och chilimajonäs till förrätt, kycklingrullader med blomkålsris till varmrätt och lemoncurd som du serverar med mandelcrunch, grädde och bär som avslutning på kvällen?