Köpa kleen kanteen billigt
Detta är ett annonssamarbete med Bodystore.com

Använd FANNYKK17 för att få 15 % rabatt på alla produkter från Klean Kanteen på Bodystore.

Erbjudandet gäller vecka 11 (13-19 mars). En gång per person och går inte att kombinera med andra erbjudanden eller presentkort.

Jag brukar ju tjata om att dricka vatten regelbundet och att inte dricka i pet-flaskor som endast är godkända att dricka ur vid 1 tillfälle. Jag kan inte vara utan mina Klean Kanteen flaskor. Jag har alla storlekar och flera olika färger.

De blir så härligt slitna med tiden, den gröna har jag haft i skog/mark/träning i över sex år. Sixten har haft sin blåa i snart 5 år och Betty fick sin röda när hon var runt året. De använder dem varje dag, vart vi än är. Betty dricker lite under natten och vi brukar höra när hon ställer upp den på sin sängkant eftersom det slår i väggen. Då vet vi att hon har det bra 🙂 De har tappats från högre höjder, ner i backen/stenar och jag vet inte vad och med tanke på det är jag förvånad att de fortfarande är så fina!

Vi har bytt korkar någon gång bara, mest för att det känns fräscht. Zarko har en på jobbet, en i träningsväskan och på sommaren/på semester har vi med oss de två stora till stranden och fyller på vid behov.

Korkarna/piparna görs av giftfri plast, men det finns också rostfria ögelkorkar. Klean kanteen finns även som nappflaskor! Så gå igenom alla plastflaskor där hemma och investera i en giftfri flaska av rostfritt stål som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Eftersom den är rostfria kan den även steriliseras i kokande vatten.

Mitt nästa köp blir en värmeisolerande, perfekt om man tar med korv eller soppa på utflykt.

lchf-tårta

En perfekt LCHF-tårta som min dotter älskade. Pappa Zarko sa på skoj för några dagar sedan: ”Betty, vill du ha fetaost eller glass när du fyller” Hon såg på honom och svarade utan att blinka ”Fetaost”. Inga konstigheter. Haha. Då föddes idéen till denna tårta. Hoppas den kan inspirera dig också att gå ifrån sockret och hitta andra alternativ. 

Läs vidare >
konventionella vs eko

Jag har haft en serie i mitt nyhetsbrev under nästan ett år som varit väldigt populärt. Den handlade om vilka grönsaker som bör köpas ekologiska och vilka som kan köpas konventionella tack vare låg påverkan av bekämpningsmedel och andra kemikalier som grönsakerna och frukterna utsätts för. Vi tar hela listan, som jag så fint tagit sedan översatt från EWG. Läs mer om deras arbete i inlägget. 

Läs vidare >
kokosolja-lesscarbs

Det finns många sätt att använda kokosolja på! Det är gott, nyttigt och användbart till så mycket. Jag använder det dagligen. Här berättar jag mer om kokosolja, och hur du använder det i mat och till kroppen. Vad är egentligen skillnaden mellan MCT-olja och vanlig kokosolja? Kan man borsta tänderna med kokosolja? Och hur hög skolskydd har den? Här får du alla svar 🙂

Läs vidare >