vitaprana yoghurt

Eftersom jag är en riktigt matnörd älskar jag att testa nya produkter och komma på smarta lösningar hur jag ska använda dem. Nu har jag testat nöt/frösmör och nässelpulver. Brukar du använda nässla? Jag ska berätta mer om det, eftersom det är väldigt nyttigt och välgörande. Perfekt för den som inte äter så mycket grönsaker. Vilket jag såklart rekommenderar att man gör, men ändå 🙂

Läs vidare >

vita prana rabatt

 

Jag testar igenom VitaPranas utbud av nötsmör och kokosoljor. Supergoda tycker jag. Dessutom eko och bra pris! VitaPrana är Bodystores eget märke.  De har förutom nötsmör och oljor även riktigt bra tillskott! Jag handlar det mesta på Bodystore, mat, tillskott och basvaror. De har bra priser och fri frakt.

Rabattkod till mina läsare

Ange LCVPJAN17 som rabattkod i kassan. Den ger dig 20 % rabatt på allt från VitaPrana. Gäller 1 gång per kund och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder. Gäller: 16-22 Januari!

 

Lesscarbs sallad LCHF

Hej fina du! Nu är jag tillbaka efter julledigheten på riktigt. Den kantrades tyvärr av magsjuka, förkylningar och en kraftig stukad fot (min mans) vilket betyder kryckor i några veckor. Hur som helst. Nu till en av mina hälsoutmaningar 2017. En sallad om dagen. MINST! Jag älskar sallad men har tyvärr prioriterat ner det före jul på grund av dålig planering. Nu ska jag ändra på det. Att äta en stor sallad om dagen är superbra. Jag ska berätta mera! 

Läs vidare >
tacopaj-lesscarbs-gastrofy

Du vet väl att jag har en egen matkasse? Via Sveriges första recpetmathandel? Det innebär helt enkelt att du först och främst handlar din mat utifrån recept som du själv väljer baserat på din och din familjs preferenser, förutsättningar och önskemål. Jag har 40 av mina recept där, och självklart har jag en rabattkod till alla nya som vill testa på den! 

Läs vidare >
familjen lesscarbs

Hej! Nu tar jag en välbehövlig ledighet, och återkommer med full kraft den 9/1. Min intention är att ägna mitt arbete 0 % och mig och min familj 100 % för att vila upp mig. Jag är trött efter året. Jag har gjort så mycket, och haft så kul, men nu behöver jag precis som alla andra ladda mina batterier. Jag har samlat tips för nyår, nybörjare samt samlat ihop tre saker jag skulle vilja att du hjälper mig med! 

Läs vidare >