vitaprana yoghurt

Eftersom jag är en riktigt matnörd älskar jag att testa nya produkter och komma på smarta lösningar hur jag ska använda dem. Nu har jag testat nöt/frösmör och nässelpulver. Brukar du använda nässla? Jag ska berätta mer om det, eftersom det är väldigt nyttigt och välgörande. Perfekt för den som inte äter så mycket grönsaker. Vilket jag såklart rekommenderar att man gör, men ändå 🙂

Läs vidare >
svensk fågel gula pippin lesscarbs

Jag älskar kyckling. Som du säkert redan vet om du följt mig ett tag. Min favoritdel är lårfilén, och nu ska jag ägna ett helt inlägg åt bara den! Kycklinglårfilé är mitt toppval när det kommer till kyckling, kanske för att den är så god i sig själv. Den här tallriken är perfekt efter ett pass på gymmet eller efter en långpromenad i solen. Då vill jag ha något som känns fräscht och är hälsosamt. Kycklingen delar tallrik med rostade grönsaker och chimichurri. En välbalanserad tallrik som är supernyttig! Det är precis sådan hälsosam mat jag är sugen på efter jul. 

Läs vidare >
Boosta tillskott mage lesscarbs

Klackarna i taket 24/7, söka snabba, enkla lösningar, byta kosthållning flera gånger, springa till bussen, hinna träna. Allt det här sänker din mage och ditt tarmsystem. Och hela 70 % av ditt immunförsvar sitter i tarmarna. Det finns några enkla knep du kan ta till och attityder att tänka mer kring och testa. Hoppas att detta inlägg hjälper dig till en bättre mag-tarm-hälsa.

Läs vidare >
valj-ratt-omega3

Att ta tillskott av Omega 3 är kanske inte en nyhet för så många. Men vet du vilken du ska välja och varför? Tar du fel sort kan kroppen ta mer skada än nytta, och då är det bättre att inte ta tillskott alls! Jag har sammanfattat min bild av det hela. Hoppas att du känner att inlägget ger dig nya kunskaper, tips och råd. 

Läs vidare >
cervera

Jag har ett helt rum med porslin och rekvisita hemma. Jag brukar köpa på loppis och när jag hittar tallrikar och liknande till bra pris, som jag precis gjort på Cervera. Våga mixa och matcha, eller missmatcha dukningar. Jag brukar ta hjälp av Sixten som har ett annat sätt att se på vad som är snyggt än vad jag har. Det brukar alltid bli fint 🙂 Spana in våra blåa dukningar.

Läs vidare >