lesscarbs-testar-slow-cooker

Slow cooker eller crock pot, vilket ord du än väljer, måste jag säga att det är en himmelsk apparat! Jag som även i mitt kök stävar efter det minimalistiska kan inte för mitt liv förstå att jag inte testat detta tidigare. Jag kanske är senast i stan, men det betyder inte att jag kommer att ligga på latsidan med att ta fram nya recept till den. Jag tror att jag är frälst, som många av er skrivit att jag skulle bli. Tack <3

Läs vidare >
Bättre järnupptag

Järnbrist är vanligare än vad vi tror. Jag har fått flera frågor angående järntillskott och hur man kan jobba upp sitt järn. Ni verkar uppskatta inlägg av detta slag och dessutom tycker jag det är väldigt roligt att skriva om. Det finns flera knep att ta till, och just nu jobbar vi upp järnvärdet på en kund till mig så vad passar bättre än att ni får ta del av mitt hemliga recept? Självklart med personens godkännande. Först berättar jag mer och längst ner i inlägget får du konkreta tips på märken och dos. Du hittar även en rabattkod i inlägget. Enjoy!

Läs vidare >
Köpa kleen kanteen billigt
Detta är ett annonssamarbete med Bodystore.com

Använd FANNYKK17 för att få 15 % rabatt på alla produkter från Klean Kanteen på Bodystore.

Erbjudandet gäller vecka 11 (13-19 mars). En gång per person och går inte att kombinera med andra erbjudanden eller presentkort.

Jag brukar ju tjata om att dricka vatten regelbundet och att inte dricka i pet-flaskor som endast är godkända att dricka ur vid 1 tillfälle. Jag kan inte vara utan mina Klean Kanteen flaskor. Jag har alla storlekar och flera olika färger.

De blir så härligt slitna med tiden, den gröna har jag haft i skog/mark/träning i över sex år. Sixten har haft sin blåa i snart 5 år och Betty fick sin röda när hon var runt året. De använder dem varje dag, vart vi än är. Betty dricker lite under natten och vi brukar höra när hon ställer upp den på sin sängkant eftersom det slår i väggen. Då vet vi att hon har det bra 🙂 De har tappats från högre höjder, ner i backen/stenar och jag vet inte vad och med tanke på det är jag förvånad att de fortfarande är så fina!

Vi har bytt korkar någon gång bara, mest för att det känns fräscht. Zarko har en på jobbet, en i träningsväskan och på sommaren/på semester har vi med oss de två stora till stranden och fyller på vid behov.

Korkarna/piparna görs av giftfri plast, men det finns också rostfria ögelkorkar. Klean kanteen finns även som nappflaskor! Så gå igenom alla plastflaskor där hemma och investera i en giftfri flaska av rostfritt stål som varken absorberar eller ger ifrån sig smaker. Eftersom den är rostfria kan den även steriliseras i kokande vatten.

Mitt nästa köp blir en värmeisolerande, perfekt om man tar med korv eller soppa på utflykt.

kokosolja-lesscarbs

Det finns många sätt att använda kokosolja på! Det är gott, nyttigt och användbart till så mycket. Jag använder det dagligen. Här berättar jag mer om kokosolja, och hur du använder det i mat och till kroppen. Vad är egentligen skillnaden mellan MCT-olja och vanlig kokosolja? Kan man borsta tänderna med kokosolja? Och hur hög skolskydd har den? Här får du alla svar 🙂

Läs vidare >
vitaprana yoghurt

Eftersom jag är en riktigt matnörd älskar jag att testa nya produkter och komma på smarta lösningar hur jag ska använda dem. Nu har jag testat nöt/frösmör och nässelpulver. Brukar du använda nässla? Jag ska berätta mer om det, eftersom det är väldigt nyttigt och välgörande. Perfekt för den som inte äter så mycket grönsaker. Vilket jag såklart rekommenderar att man gör, men ändå 🙂

Läs vidare >