zucchinipaj

Zucchinipaj är ett måste på hösten tycker jag när all zucchini (och squash) börjar dyka upp. Jag gillar paj för att det funkar både varmt och kallt, och för att det är så lätt att variera. Vill du lägga till ost går det såklart bra, eller byta kokosmjölken till någon mejeriprodukt som grädde eller liknande. Det bästa med paj är att man kan fylla den med vad man vill och har hemma. 🙂 

Läs vidare >
chiapudding-ingefarsblabar

Chiapudding med ingefärsblåbär är en riktigt härlig kombination. Jag älskar blåbär och ingefära, och jag älskar chiapudding. Denna med massor av vanilj. Jag brukar göra en större sats i en hög glasburk och sedan ha den några dagar. Då är det enkelt att smaksätta på olika sätt. 

Läs vidare >
Melontårta

Melontårta är enkelt, roligt och gott. Det blir alltid stor succé när vi bjuder på det, en gång om året när Sixten fyller år. Det har blivit en tradition, och ibland täcker vi den med kokosgrädde och ibland har vi den naturell som idag. Oavsett vad är det en perfekt tårta att bjuda på eftersom den är gluten, mjölk, nöt och äggfri. Man kan ju toppa med precis vad man vill och har hemma. Hoppas att det ska smaka! 

Läs vidare >