Lesscarbs Lesscarbs
Upptäck Tidningen Matkärlek med mig och mina härliga medarbetare

Upptäck Tidningen Matkärlek med mig och mina härliga medarbetare

Du vet väl att jag ingår i tidningen Matkärlek. Att jag har några egna sidor i varje nummer? Att jag älskar att skapa bilder och recept för den tidningen. Och att min farfar säger att den är ”riktigt suverän” och att han rekommenderar den till alla sina vänner? Det gör han rätt i min farfar. Här tar jag med dig bakom kulissernan, och lämnar ett schysst erbjudande, eftersom jag kan! 

LÄS VIDARE
Intervju i Eskilstuna-Kuriren

Intervju i Eskilstuna-Kuriren

Tidningen Eskilstuna-Kuriren gjorde en intervju med mig, om bloggen och mitt matintresse. Verkligen kul att få berätta om min passion för matlagning och lchf. Jag är född i Eskilstuna så hoppas att min familj och vänner får en trevlig överraskning

LÄS VIDARE