wild-chips-bollar

Wild Chips bollar

Categories Lchf Tillbehör

Jag jobbar ju med Wild Chips och fotar till deras Instagramkonto. Ett roligt jobb jag älskar. Jag kommer också på enkla och goda sätt att använda Wild Chipsen i maten som en smaksättare. Här kommer ett superenkelt drinktilltugg eller som ett tillbehör till kött, fisk eller fågel. 

Det här är verkligen superenkelt och uppskattat av stora och små.

Du behöver

  • Färskost
  • Wild Chips

Gör så här:

  • Ta en valfri burk färskost, rulla till bollar.
  • Rulla i finhackade Wild Chips, eller en blandning av Salta mandlar och Wild Chips.
  • Klart!

 

Tips: Du kan också blanda ner ca 1/2 dl finhackade Wild Chips i en burk Färskost, och sedan rulla bollar som du rullar i finhackade salta mandlar. Mums! På bilden här under har jag lagt en boll på en gurkskiva och sedan trätt en marinerad vitlöksklyfta på en tandpetare och sedan tryckt i den i bollen och gurkan. Snabbt och enkelt, men ändå lite festligt. 🙂

 

wildchips-bollar

WildChips-40g,-Påse-med-chips

Wild Chips är torkat kött från Älg, hjort och ren. Mina barn älskar dessa och vi har alltid med dem när vi åker på utflykt eftersom de är så perfekt förpackade. Enkla att ta med.

Följ gärna Wild Chips på Instagram, jag står för några bilder per månad sedan 2016. Jag bidrar som inspiratör med goda recept och bilder.

Hej! Jag älskar mat och matlagning, och vill med Lesscarbs.se inspirera, hjälpa och underlätta andras vardag. Se mer om mig eller signa upp för mitt nyhetsbrev.

3 kommentarer om “Wild Chips bollar

  1. Med inspiration från dig och din påhittighet gjorde jag en ”risotto” variant med Wild chips!
    Stekte champinjoner, kantareller, ner med wildchips, timjan, peppar, kokosgrädde och en skvätt fond. Sist i med nu3 low carb rice (konjac) tips till dem som gillar wild chips 😃

    Serverade med sallad! Super gott 👌

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.