Endivesallad med blåmögeloströra

Blåmögeloströra i endiveblad med bacon och oliver

Detta är ett toppenbra tilltugg/förrätt som är lite roligt att bjuda på eftersom själva skålen är ett salladsblad.

 

 

Blåmögeloströra i endiveblad

 

Ingredienser till ett fat:

  • 60 gram blåmögelost (välj den typ du gillar)
  • 40 gram cream cheese
  • 3 baconskivor
  • 1 Endivesalladhuvud
  • Svarta oliver

 

Gör så här

  1. Klipp baconet och knaperstek det i ugnen 180 grader ca 7-10 minuter (olika beroende på märke)
  2. Blanda samman ostarna på ett fat med en gaffel.
  3. Skölj salladen och skär gärna till salladsbladen undertill så de ligger stilla och rakt mot uppläggningsfatet.
  4. Rulla en liten boll av ostblandningen och lägg på varje salladsblad, tryck dit en oliv och strö över baconet.

 

Tips!

Om du gillade det här receptet, kolla in min avokado med ägg- och sardellröra

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök