Lesscarbs Lesscarbs
Coleslaw

Coleslaw

Så gott och enkelt med Coleslaw. Passar till det mesta och håller upp till en vecka i kylskåp. Perfekt som tillbehör till kött/fisk, i wrap eller i hamburgare.

Till ca 4 dl coleslaw:

  • 2 dl rysk/turkisk/grekisk yoghurt
  • 1 dl majonäs
  • 1 vitlöksklyfta, riven/pressad
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk citronsaft
  • 1-2 krm sambal oelek
  • 150 gram vitkål
  • 5 cm purjolök
  • 50 gram morot (ca 1/2 normalstor, kan uteslutas)
  • Salt och peppar

Gör så här:
Blanda samman allt utom kål, purjolök och morot till en sås. Tillsätt sedan finstrimlad kål, purjolök och riven morot. Smaka av med salt och peppar.

Servera gärna tillsammans med mina kycklingburgare.

Annons
banner-mataventyret-bok

2 Responses to Coleslaw

Kommentera