Lesscarbs Lesscarbs
Wrap med spenatröra, oliver och fetaost

Wrap med spenatröra, oliver och fetaost

Köttfri måndag, sugen som 17 på spenat… Perfekt med en wrap! Enkelt också (såklart) haha.
Till två hungriga personer eller 3 mindre hungriga:

  • 1 sats pizzabotten
  • 400 g fryst bladspenat
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 dl cream fraiche
  • Herbamare, peppar och chiliflakes efter smak
  • 1 näve av dina godaste oliver, ta kärnfria så du slipper uppsöka tandläkare.
  • 1 pkt fetaost (100-150 g)

Gör så här:

  1. Följ receptet för pizzabotten, medan den gräddas gör nästa steg. Grädda gärna upp till 15 minuter. Låt inte botten vila för länge innan den ska ätas, den kan spricka då när du rullar ihop den.
  2. Fräs spenaten så vattnet försvinner, tillsätt vitlök (riven/pressad) cream fraiche och kryddor.
  3. Bred ut spenaten på pizzabottnen, lägg på oliverna och smula över fetaosten. Rulla ihop. Dela i två/tre delar. Gott att doppa i god olivolja och salt!

wrapmedspenatfeta

Annons
banner-mataventyret-bok

4 Responses to Wrap med spenatröra, oliver och fetaost

Kommentera