Lesscarbs Lesscarbs
Sesamwraps med smarrig fyllning

Sesamwraps med smarrig fyllning

Mina omåttligt populära sesamknäcke i ny tappning. Jag gör alltid mina utan ost numer, och älskar att göra dem mjuka som tunnbröd/wraps. Min man försäkrar att det är ”asgott” och Betty säger ”mmm”. Fyll med vad helst du önskar!

Jag använder alltså mitt recept på sesamknäcke, jag gör utan ost. Har du ost i borde det vara samma tillvägagångssätt.

Jag sprider ut smeten till runda wraps och gräddar i ugnen på 140 grader i cirka 10 minuter. Det kan variera från ugn till ugn, men ytan ska ha torkat (inte vara geggig, hoppas du förstår vad jag menar)

Just dessa fyllde jag med:

  • 10-sekundersmajonäs
  • Kall kycklingfilé kryddad med salt och paprikapulver
  • Sallad
  • Tomat
  • Solrosskott
  • Koriander (funkar ju med vilka färska örter som helst)

 

sesamwraps

Jag tror att dessa wraps fungerar utmärkt som mjuka tacobröd också!

 


Produkter du behöver till receptet köper du enkelt på Nu3, de har ekologiska sesamfrön/solrosfrön och stor förpackning fiberhusk till bra pris. När du anger koden ”10lesscarbs” får du 10 % rabatt om du handlar för 500 kr eller mer!

Annons
banner-mataventyret-bok

8 Responses to Sesamwraps med smarrig fyllning

Kommentera