Zucchinisallad med vinägrett - Falsk potatissallad LCHF

Zucchini och auberginesallad – Falsk potatissallad LCHF

Inlägget innehåller köplänkar till Bodystore

Zucchini och auberginesallad

Ingredienser till fyra personer:

Gör så här

  1. Tärna zucchini och aubergine grovt.
  2. Sedan lägg i en hög på en plåt, salta och ringla över olivolja.
  3. Sprid sedan ut zucchinin och auberginen på plåten.
  4. Ställ in i ugnen i 175 grader i ca 6-8 minuter. (De ska bli lite mjuka.)
  5. Blanda under tiden ihop övriga ingredienser (hacka oliverna och skär purjolöken)
  6. Välj nu om du vill ha en varm sallad – blanda ihop allt när grönsakerna vilat utanför ugnen några minuter, eller låt grönsakerna svala av helt.
  7. Servera med valfritt tillbehör.

Tips!

Om du gillade det här receptet kan jag även rekommendera mina zoodles – zucchinipasta med knaperstekt sidfläsk

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök