Lesscarbs Lesscarbs
Nötfärsbiffar med rostad fänkål och mozzarella

Nötfärsbiffar med rostad fänkål och mozzarella

Jag ville ha någon rolig smaksättning på biffarna och hittade fänkålen… Jaha tänkte jag. Kan det bli nått? Och det blev det verkligen, så smaskens! Gör förresten biffarna på vilken färs du vill, kycklingfärs är gott!

 

 

Nötfärsbiffar med rostad fänkål och mozzarella

 

Ingredienser till fyra portioner nötfärsbiffar:

  • 500 gram nötfärs
  • 1,5 msk rostade fänkålsfrön
  • 1 mozzarella
  • 1-1,5 tsk salt

 

Gör så här

  1. Torr-rosta fänkålsfröna i en panna.
  2. Mortla dem och blanda ihop med övriga ingredienser utom mozzarellan.
  3. Dela mozzarellan i tolv bitar.
  4. Dela upp färsen i tolv bitar och göm en mozzarellabit i varje biff.
  5. Stek på medelvärme i smör tills de är genomstekta.
  6. Servera gärna med lite fänkålsfrön.

 

Tips!

Om du gillade det här receptet kan jag även rekommendera mina saftiga fetaostbiffar

Annons
annons-lesscarbs

Kommentera