Lesscarbs Lesscarbs

Pumpasoppa – med liten twist

Här kommer receptet på pumpasoppan som jag visade på Instagram igår.

Pumpasoppa. Så otroligt gott. Enda ändringen jag gjord mot receptet på bloggen var att jag först körde halva pumpor i 200 grader 30 min. Sedan följde jag receptet och mixade endast litegrann så det var pumpabitar i som smakade precis som potatis 🙈 Jag och mannen åt detta till frukost, lunch och middag för att det var så gott 😂 jag använde vanliga halloween-pumpor som innehåller lika mkt carbs som vitkål ungefär. ✨ Recept på lesscarbs.se – länk i profilen. Pumpkin soup. So 😍👌✨ (Recipe at lesscarbs.se, put the URL into Google translate and set your language) #lesscarbs #lchf #lowcarb #lavkarbo #lågkolhydratkost #keto #ketosis #ketodiet #food #eatclean #glutenfri #glutenfree #recept #recipe #eko #äktavara #eattheworld #mejerifri #paleo #pumpa #soppa #middag #dinner #soup

A post shared by LCHF • Paleo • Eat Clean (@lesscarbs) on

Det jag gjorde annorlunda var att jag delade mina små halloweenpumpor i två delar, gröpte ur kärnorna och bakade i 200 grader i 30 minuter. Sedan gröpte jag ur allt fruktkött och följde receptet. Jag mixade bara lite och behöll bitar av pumpan som hade precis samma konsistens som kokt potatis. Det här var verkligen magiskt gott, och jag ska göra en ny sats redan idag!

Det räckte tydligen inte att äta det till frukost, lunch och middag i två dagar. Vi måste ha mer i helgen. 🙂

När vi ändå är inne på pumpa, missa inte mitt stora Halloween-inlägg.

Annons
banner-mataventyret-bok

2 Responses to Pumpasoppa – med liten twist

Kommentera