Lesscarbs Lesscarbs
Mapuchebiffar, vitkålsmos och smörsteka kantareller

Mapuchebiffar, vitkålsmos och smörsteka kantareller

Här har du kärlek på en tallrik. Rökiga biffar, mos och svamp. Verkligen mina favoriter, höstigt och värmande.
Till 4 personer

  • Gör så här:
    1. Koka upp vatten till vitkålen.
    2. Blanda färsen med Mapuche fire och salt.
    3. Strimla vitkålen och koka den cirka 10 min i saltat vatten.
    4. Forma till biffar och stek på först lite högre värme för yta, sedan sänker du värmen för att steka igenom (eller till den stekgrad du gillar)
    5. Smörstek kantarellerna och salta efter smak.
    6. Häll av vattnet från kålen och tillsätt smaklös kokosolja, cirka 2-3 msk, stavmixa slätt och smaka av med salt.

mapuche_fire

Få rabatt herbariakryddor lesscarbs

Annons
banner-mataventyret-bok

Kommentera