Lesscarbs Lesscarbs
Hallon- och rabarberkompott – enkelt o snabbt tillbehör

Hallon- och rabarberkompott – enkelt o snabbt tillbehör

Enkelt och gott med en kompott. Servera med en klick grädde eller ha i glass, smoothie eller på en pannacotta!

 

Hallon- och rabarberkompott

 

Ingredienser:

  • 200 g rabarber
  • 1 dl frysta hallon
  • 1 dl vatten
  • 1 msk sötströ (testa dig fram beroende på syrlighet i rabarbern)

 

Gör så här

  1. Skär rabarbern i mindre bitar (jag brukar behålla skalet)
  2. Koka rabarbern, hallon, vatten och sötströ på medelvärme ca 10-15 min beroende på vilken konsistens du gillar.

Supergott i smoothie, glass eller varför inte på en pannacotta?

 

Tips!

Om du gillade det här receptet, kolla in min LCHF jordgubbssylt

Annons

Kommentera