Lesscarbs Lesscarbs
Tonfiskröra med kapris

Tonfiskröra med kapris

Jag älskar tonfiskröra med kapris, och har alltid gjort det. Det är så gott att äta till frukost, och det står man sig länge på, men det är även en bra röra att fylla wraps med och ta med på picknick. Tryck nedan för att se recpetet!

Ingredienser till två portioner tonfiskröra med kapris:

  • 1 burk tonfisk (välja alltid den i vatten, oljan i den andra är inte hälsosam)
  • 1/2 dl turkisk yoghurt eller liknande
  • 1/2 dl majonäs (Se mitt grundrecept för majonäs här)
  • 1 msk kapris (du kan ta oliver eller cornichoner istället)
  • 3-5 cm finhackat av det gröna på en purjolök
  • Peppar, salt/herbamare och chiliflakes efter smak

Gör tonfiskröran med kapris så här:
Låt tonfisken rinna av. Blanda samman alla ingredienser, klart!  Ät tillsammans med mitt sesamknäcke och ägg.

Tips! Du kan också hacka i ägg direkt i röran och tillsätta stark chilisås. Du kan också ersätta yoghurten med mer majonäs för mejerifri variant.

Annons

Kommentera