Avokado med ägg- och sardellröra

Avokado med ägg- och sardellröra

Avokado med ägg- och sardellröra är en strikt frukost som jag verkligen tycker om. Hoppas att du gillar också! Att fylla avokado med olika röror tycker jag är supersmarrigt och mättande. Röran kan man göra dagen innan så är det bara att plocka fram om man har bråttom.

Avokado med ägg- och sardellröra för 4 personer

  • 4 avokado
  • 4 kokta ägg
  • 4 msk majonäs
  • 10-12 sardelfiéer (i olja)
  • Salt och peppar efter smak

Gör så här:

  1. Koka äggen hårdkokta, skölj kalla.
  2. Dela avokadon, gröp ur lite extra så det blir ett större hål i mitten.
  3. Mosa samman ägg, avokadon som du gröpte ur, majonäs och finhackade sardeller.
    Smaka av med salt och peppar.
  4. Fördela röran mellan avokadohalvorna.

 

Här hittar du ett tidigare inlägg med 7 mejerifria frukostar. Hoppas det smakar!

0/5 (0 Reviews)

Har du inspirerats av det här inlägget? Jag älskar att se vad du som läser skapar. Tagga mig på Instagram, där heter jag @fannygrejar. Tipsa gärna familj och vänner om mina kanaler.

2 kommentarer

Beställde just ett antal burkar sardeller från matsmart och började leta efter lite nya recept. Det här ska jag definitivt testa. Helt i min smak! Men är majonäs paleo, undrar jag som har dålig koll.

Vad tycker du? Skriv en kommentar.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sök