Lesscarbs Lesscarbs

Annonssamarbete med Bodystore.com

Min egen shop hos Bodystore.com – yey!

Min egen shop hos Bodystore.com – yey!

Jag har blivit med liten webbshop inne hos Bodystore.com. Eller ja, jag har snarare samlat mina favoriter på ett och samma ställe. Det vill jag fira med 15 % rabatt på hela kategorin livsmedel hos Bodystore och även visa några av mina favoriter + tipsa om bra läsning om några av de bästa produkterna i shoppen.

Varför Bodystore.com?

Jag handlar allt jag kan på Bodystore, det är ju ingen nyhet direkt om du följt mig ett tag. Det finns stort utbud av produkter, bra priser, snabba leveranser och alltid bra packat så varorna inte är knöliga, trasiga eller ser trista ut. Jag gillar verkligen dem, på riktigt. Så mycket att jag numer stoltserar som en ambassadör för Bodystore och har alltså fått en egen butik med mina favoriter samlade på ett ställe. Önskar du något i sortimentet eller vill att jag ska testa en produkt och ta fram nya recept med det, skriv till mig så ska vi se vad jag kan göra!  Jag älskar att interagera med dig som läser.

Grymt erbjudande

Vi börjar med veckans bästa erbjudande, som gäller fram till söndagen den 14/1.

Tid att fylla på skafferiet inför våren! Du som hänger här hos mig får hela 15 % rabatt på  hela kategorin livsmedel, kan inte kombineras med andra rabattkoder.

Ange i kassan: FANNYLIVSMEDEL

 

 

Du visste väl att jag samlar alla mina rabatter och erbjudanden på ett ställe? Så ta för vana att klicka in där!

 

Bodystore

Mina favoriter just nu (eller alltid kanske)

Här kommer mina favoriter just nu, som egentligen kanske alltid är favoriter. 😊

 1. Kakonibs
 2. Kakosmör
 3. Smaklös kokosolja
 4. Low carb ris
bodystore

Passar på smoothie, i chokladmousse, i glass med mera!

 

Bodystore

Barnen äter dem gärna precis som de är eller hackade över en smoothie!

 

Bodystore

Jag använder kokosolja till det mesta, läs mer i inlägget som länkas nedan

 

Bodystore

Här är riset tillsammans med barnen och snabb mejerifri korvstroganoff med ris

Inlägg skriva om några produkter i min webbshop

 

Bodystore

 

Hoppas att detta ger dig inspiration att boosta ditt skafferi, din hälsa och kanske även någon du bryr dig om. Ta hand om dig, så ses vi snart. ❤️

 

Annons

6 Responses to Min egen shop hos Bodystore.com – yey!

 • Vad var de där vita plupparna?? Vit choklad? Sockerfri? Vänder du dig till yngre? Har fått det intrycket. Jag är 49 och äter mindre socker pga diabetes orsak. Hälsningar Maria Larsson

  • Hej! Det är kakaosmör som jag skrev 🙂 100 % fett, ingenting annat. Jag vänder mig till alla som vill ha recept utan socker, gluten och ofta utan mjölk. Jag lagar bara mat på rena råvaror utan tillsatser. Jag skulle aldrig rekommendera socker med choklad till frukost, oavsett om man är yngre eller äldre. Kram!

 • Hejsan!
  Läser din och Martinas fantastiska bok nu! Blir så inspirerad att framförallt städa mer miljövänligt. Och plastbanta . Och mer naturliga grejer till kropp och hår. Osv! 😀 Vart köper du storförpackningar med bikarbonat tex?
  Tack för en härlig blogg och så kul med dina promenader du filmar på insta 😀👍
  Du verkar så härlig och jordnära ☺
  Stor kram💕

  • Hej Linda! Vad kul att höra. Det värmer verkligen ska du veta. Och att du kommenterar, det är härligt! Jag brukar köpa denna, Det är 30 kr för 1/2 kilo, bra märke som är lite miljövänliga också: http://bit.ly/2Dd2cRe Haha! Tack, det är många som gillar och vissa som AVSKYR att jag pratar och går på samma gång, men det kommer jag att fortsätta med. Jag kan inte vara mer än den jag är. Kram!!

   • Fortsätt vara den du är 🙂
    Googlade runt efter Aleppotvål också och även där verkar det ju finnas många sajter att köpa från. Kanske kan du rekommendera nån bra där också? Du får gärna göra ett blogginlägg med lite tips på vart man kan köpa miljövänliga produkter som ni tar upp i er bok.
    Bodystore handlar jag från regelbundet – efter tips från dig på bra produkter 😉
    KRAM

Kommentera