Lesscarbs Lesscarbs

Köp min bok – Det stora matäventryret

det-stora-mataventyret

Nu är den här. Min bok som är maxad med matinspiration, tips och råd. När du läst boken ska du bli inspirerad att laga mat med dina barn. God, enkel och nyttig mat utan socker, mjölk och gluten. Men har du inte barn går det lika bra ändå, jag lovar att du kommer att bli inspirerad, och recepten är supergoda!

Ange matäventyr för 10 % rabatt på boken!

Boken finns även på exempelvis Adlibris och Akademibokhandeln.

Kommentarer om boken så här långt

Så fina bilder! Som en tavla.Vilket toppenämne! Recepten verkar så enkla och goda! Vitkålswrapsen är to die for. Jag ska köpa en till min mamma också. Underbart att alla recept även är mjölkfria!

Annons

4 Responses to

 • Hej
  Beställde boken och fick den igår. Grattis till den härliga boken.
  Känns lite som ett uppslagsverk om LCHF också. Jättekul.
  Jag kommer nog att göra de flesta maträtter, har dock inget sötbehov så där gör jag bara nån enstaka. Men den här boken kommer att ligga i mitt kök!

 • Vilken fantastisk bok. Tänkte först inte köpa den eftersom jag inte har några småbarn samt att jag tycker dina recept på hemsidan är helt underbara, men kunde ändå inte låta bli…..och jag ångrar mig inte. Otroligt fin.
  Tack.

  • Tack snälla du. Så glad att du skriver. <3 Du får hemskt gärna lämna ett betyg och kommentar på Bokus också, det supportar verkligen mitt arbete. Du kan kopiera denna text ovan bara. 🙂 Stor kram <3

Kommentera